radyobir
radyobir

Fenerbahçe'de kadro operasyonu

Arka arkaya alınan şok sonuçlar sebebiyle çalkantılı günler geçiren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un, "Bu formanın ağırlığının farkında değiller" sözleri sonrası kadroda revizyon kapıda.

03 Ekim 2018 13:31 | Kategori:

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda kararın milli arada verileceği öne sürülürken, sarı lacivertli kulübün daha erken bir zamanda harekete geçeceği iddiaları da ortaya atılmıştı. Fakat kadroya neşter vurulması konusunda bu kadar beklenmeyecek!

Rize maçı sonrası Ali Koç taraftardan özür dilerken, "Bu formanın ağırlığının farkında değiller. Öğrenecekler" sözleriyle futbolculara göndermede bulunmuştu.

Perşembe günü oynanacak Spartak Trnava maçı öncesinde kadroda ciddi bir operasyon gerçekleşecek.

Sakatlığı nedeniyle formasından bir süradir uzak kalan Martin Skrtel, Diego Reyes'in yerine ilk 11'e dönecek.

Kredisini erkenden tüketen Harun Tekin'in yerini kaptan Volkan Demirel'e bırakması neredeyse kesin.

Mauricio İsla, Eljif Elmas ve Barış Alıcı da kadroda kendisine yer bulacak.

Mathieu Valbuena'nın Spartak Trnava mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıkması da yüksek ihtimal.

Böylece, yapılacak kadro operasyonu sonrası Harun, Şener, Mehmet Topal, Aatif ve Ayew'e kulübe yolu gözükecek.

Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Soldado ve Dirar ise hafta sonundaki Başakşehir mücadelesinde şans bulmaları muhtemel.

İspanyol forvetin kadroya dönmesi halinde, bir türlü bekleneni veremeyen ve gözden düşen Islam Slimani de hafta sonunda kızağa çekilebilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI