radyobir
radyobir

Ferhat Göçer İran'lı sanatçı ile düet yapacak!

Dünyaca ünlü Azeri asıllı İran'lı sanatçı Guguş, önceki akşam İstanbul'a geldi. Sanatçı Ferhat Göçer ile düet yapmak için ülkemize gelen sanatçı, meslektaşı ile Arnavutköy Balıkçısı'nda yemek yedi. Mekanda müzik üzerine sohbet eden ikili, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

21 Kasım 2017 13:25 | Güncelleme :21 Kasım 2017 13:37 | Kategori: Magazin

Söze başlayan Göçer, "Bana teklif geldi, bende neden olmasın dedim ve kabul ettim. İnanılmaz birşey, güzel olacak" dedi. İran'ın divası olarak bilinen ve bunun için yorumu merak edilen Ferhat Göçer, "Aman arkadaşlar, diva ile aramız bozmayın. Bülent hanımın yeri her zaman bizim için ayrıdır, o bizim divamız" dedi. 

Ajda Pekkan ve Emel Sayın'dan sonra 3. Türk sanatçı oldu!

Hem İran'da hemde Türkiye'de düet yapacaklarını belirten Göçer, "İki ülkede de düet yapacağız, ikimiz okuyacağız. Hem Türkçe hem Farsça olacak, ancak hangi şarkıyı nerede okuyacağımıza karar vermedik" dedi. Ferhat Göçer hakkında konuşan Guguş, "Ferhat çok soft ve romantik bir adam, çok tatlı birisi. O seçtim ve onunla birlikte çalışacağım, onunla tanıştığım için mutluyum" dedi. Daha önce Ajda Pekkan ve Emel Sayın ile birlikte şarkı söyleyen Guguş, "Onlar ile tanıştım ve şarkı söyledim, şimdi Ferhat ile olacağız" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI