radyobir
radyobir

Sanatçıların Kuaförü başkanlığa aday

Sanatçıların kuaförü B.Ali Yatkın Kuaförler Odası Başkanlığına başkan adayı oldu. Halen kadın kuaförlüğü mesleğini yapmakta olan B.Ali Yatkın Avrupada yapılan saç tasarımları ve kuaförler arasında Avrupa şampiyonluğunu almış ender kuaförlerimizdendir.Sanat camiasında birçok kişinin saç tasarımlarını halen yapmakta olan B.Ali Yatkın şimdi meslektaşlarının sorunlarını çözmek için Kadın Kuaförleri ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (İ.K.K.M.O.) başkan adayı oldu.

05 Ocak 2022 09:44 | Güncelleme :05 Ocak 2022 10:08 | Kategori: Magazin

B.Ali Yatkın odanın başkanlığına geldiği takdirde yapacaklarını semt semt gezerek, meslektaşlarını dinleyip, neler  istediklerini ve onların ihtiyaçları olan her konuda kendi önerilerini anlatıyor. Meslektaşlarının yıllarca karşılaştıkları sorunları çözeceğini  ve bu  meslek erbabının geçtiğimiz pandemi sırasında zor zamanlar geçirdiklerini  başkan olduğu zaman bu mağduriyetlerinin bir kısmını  odanın karşılayacağını dile getiriyor. B.Ali Yatkın sözlerine şöyle devam ediyor.

‘’ Odamıza kayıtlı salon sayısı 30/09/2017 tarihinde 5200 civarındadır. Dünyanın en büyük şehirlerinden İstanbul’da  üye sayımızı gerçek potansiyeline ulaştırmak için gereken tüm çalışmaları yapacağız. Kademeli olarak üye sayımızı arttırarak çok daha büyük ve güçlü bir aile olmayı hedefliyoruz. Üyelerimiz bir çok ekonomik sorunlarla baş başa kalmıştır. Çeşitli ek maliyetler üyelerimizin yükünü arttırmaktadır.  İRADE VARSA BİR YOL VARDIR  sloganımızla tüm meslektaşlarımıza yardımcı olacağız ‘’  diyen  Kadın Kuaförleri ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (İ.K.K.M.O.) başkan adayı B.Ali Yatkın  mesleğiniz için  oy kullanmak şarttır dedi. Başkan adayı B.Ali Yatkın Başkanlığa geldiğinde yapacaklarının başında  üyelerin gerçek sayıya ulaşması ve mesleki sıkıntıları çözmek olacağını ve bunları ilk etapta yapacaklarını söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI