radyobir
radyobir

Hem işte hem evde sorunlu!..

Beyaz Saray'da son günlerde kopan ve Özel Kalem Müdürü'nün değişmesine kadar varan skandalın başaktörlerinden Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci geçtiğimiz hafta doğum yapan eşi Deidre Ball ile boşanma sürecinde. Deidre'nin basına yansıyan son fotoğraflarında yüzük takmadığı göze çarptı. Boşanma davasını da Deidre açtı.

30 Temmuz 2017 06:42 | Güncelleme :31 Temmuz 2017 23:05 | Kategori: Dünya

Deidre’nin avukatı, boşanma davasının Scaramucci’nin siyasete girmesi nedeniyle olduğu iddialarını reddetti. Bu arada, Scaramucci, pazartesi günü doğan oğlunu cuma gecesine kadar görmeye gitmedi. Page Six sitesine konuşan bir kaynak Scaramucci’nin eşine ‘zeki olmadığını, aynı seviyede olmadıklarını’ söylediğini anlattı.

YÜZÜĞÜ ÇIKARDI

Yeni doğum yapan ve kendisine hakaretler ettiği öne sürülen eşine boşanma davası açan Deidre Ball, Amerika gündeminde ilk sıralara oturdu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI