radyobir
radyobir

İngiltere'nin yeni 'başbakan adayı'

İngiltere'de sandıktan Avrupa Birliği'nden (AB) ayrılma kararının çıkmasının ardından, Başbakan David Cameron görevinden istifa ettiğini açıkladı. Cameron'ın Londra'daki Downing Caddesi'nde bulunan resmi konutunda 'fare avcısı' olarak görev yapan kedi Larry sosyal medyanın gündemine oturdu.

28 Haziran 2016 06:21 | Güncelleme :28 Haziran 2016 08:31 | Kategori: Dünya

Twitter kullanıcıları 9 yaşındaki Larry'nin yeni başbakan olması çağrısında bulundu.



İngiltere’nin Brexit kararının ardından, dünya gündemi adeta bir deprem yaşadı.



Cameron, istifasını duyurup dünyayı şoke ettiği gün, İngiltere’deki konutunun önüne çıkıp gündemi sokaktan izleyen Larry de, Twitter’ı salladı.



Twitter kullanıcılarından bazıları, Cameron’ın istifasının ardından kedisi Larry’nin hâlâ 10 numaralı konutta kalabilip kalamayacağını sorguladı.



Kullanıcılardan bazıları da, boşalan başbakanlık koltuğu için Larry’yi aday gösterdi. Hazel Curley isimli bir kullanıcı da ‘Başbakan kedi Larry’ ifadelerini kullandı.



Bazı kullanıcılar da esprili bir dille, seçimlerde Larry’ye oy verebileceğini yazdı. V Force Rod rumuzlu bir kullanıcı mesajında şöyle dedi: "Gelecek seçimlerde oyum kedi Larry’ye.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI