radyobir
radyobir

Kıbrıs'ta Ziynet fırtınası

Güzel şarkıcı Ziynet Sali bayramın 3. günü Kıbrıs Nuh'un Gemisi Deluxe & Spa otel de sahne aldı. Derin göğüs dekolteli mavi fırfırlı elbisesiyle göz kamaştırdı.

29 Haziran 2017 00:27 | Kategori: Magazin

Geniş repertuvarı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile sahneden hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Ziynet Sali, konser alanını dolduran yaklaşık 1000 kişi hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Birbiri ardına sevilen şarkılarını seslendiren başarılı sanatçı iki saati aşkın sahnede kaldı.

Ürettikçe dinçleşiyorum

‘Öğrenmenin yaşı yok’ diyerek İngiltere’nin Londra şehrinde dünyaca ünlü isimlerin de dans dersleri aldığı ‘Royal Academy of Dance’ okuluna kaydolarak dans dersleri alan Ziynet Sali, "Çok yoğun bir süreç geçiriyorum orada. Sabah jim, jim bitiyor müzik dersleri vokal, vokal bitiyor dans, dans bitiyor tekrar akustik ingilizce repertuvar hazırlanıyor ama iyi hissediyorum. Çalıştıkça ürettikçe insan dinçleşiyor” dedi. 

İngiltere’de aşık oldu

Eğitim için gittiği İngiltere’de aşık olduğunu söyleyen güzel sanatçı, muhabirlerin, "Aşk var mı sorusuna?” Ziynet Sali, "Aşk var. Aşk olmadan olur mu?” dedikten sonra muhabirlerin, "İngitere’de mi beyefendi?” sorusuna Sali, "İngiltere’yi ben getireceğim size, o günü bende iple çekiyorum karşısınıza el ele çıkacağım kutlayacağız o günü” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI