radyobir
radyobir

MDTistanbul, "Yeni Hayat" Performansı ile AKM'de

İstanbul Devlet Opera ve Balesi- Modern Dans Topluluğu MDTistanbul "Yeni Hayat" dans gösterisi ile yeniden seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz Eylül ayında prömiyer yapan ve seyircilerden yoğun ilgi gören "Yeni Hayat", bu kez AKM - Tiyatro Sahnesi'nde sahnelenecek.

11 Aralık 2021 13:53 | Kategori: Opera ve Bale

Yeni Hayat…Çağdaş ve modern dansın , özellikle fiziksel ve beden dili üzerine kurulu bir dinamizmini yansıtan performans, 5 farklı kısa ve özgün koreografiden oluşuyor;
Canberk Yıldız’ın "PARTİ”, Alper Marangoz’un "KOZ”, Huri Murphy’nin "NEVA”, Ferhat Güneş’in "HEP” ve Chiara Giorda’nın "SÖZ” adlı yepyeni koreografileri izlenebilecek. 

MDTist sinerjisini, birlik ve beraberliğini betimleyen proje; Yeni bir hayatı, doğayı, umut ve coşkuyu yalın bir sahne tasarımı ile destekliyor. 

Müzik Onur Seçki’ye , sahne tasarımı Mdtist ve Serdar Kalmaz’a,  kostüm uyarlama Mdtist’e ve ışık tasarımı Taner Aydın’a ait.

Tek perde olarak sahnelenecek olan "Yeni Hayat”, 14 Aralık 2021 akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde ve 21 Aralık 2021 akşamı ise Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde (Fulya Sanat) sahnelenecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI