radyobir
radyobir

Messi dile düştü: Penaltı güzeli!..

Rusya'nın ağırladığı FİFA 2018 Dünya Kupası D Grubu'nda şampiyonaya ilk kez katılan İzlanda, Lionel Messi'nin bulunduğu Arjantin'le yaptığı maçta 1-1 galibiyet elde etti. Maç, İzlanda'ya yönelik beklentileri yükseltirken, Arjantin bekleneni veremedi. Özellikle de Messi, kaçırdığı penaltı ile hayal kırıklığı yarattı.

17 Haziran 2018 10:08 | Kategori:

Rusya’nın ev sahibi olduğu FİFA 2018 Dünya Kupası D Grubu’nda bugün şampiyonaya ilk kez katılan İzlanda, Arjantin’le karşılaştı.

Moskova’daki Spartak Stadı’nda oynanan maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Euro 2016’da dikkatleri üzerine toplayan İzlandalı milliler, hakkındaki beklentileri yükseltti. Takım, Lionel Messi ve Sergio Aguero gibi isimlerin yer aldığı Arjantin’e karşı iyi bir mücadele verdi.

İzlanda’nın mücadelesi Twitter kullanıcıları tarafından takdir gördü. Kullanıcılar, İzlanda’nın maçta gösterdiği savunmayı güçlü bularak ‘duvar’a benzetti. 

335 bin nüfusluk İzlanda için ‘buz dağı’ benzetmesi de yapıldı.

​Takımın kalecisi Thor Halldorsson da ‘maçın adamı’ ilan edildi. Nitekim Halldorsson, Messi’nin attığı penaltıyı kurtardı.

Messi ise kaçırdığı bu penaltıyla bugün hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Official Justice isimli kullanıcı "Messi’nin penaltısını kurtaran İzlandalı kaleci boş zamanlarında hentbol oynuyor ve film yönetiyor. Sizin Messi sadece fayfasız” ifadelerini kullandı.

​MARADONA ADETA ‘YIKILDI’

Arjantinli teknik direktör ve eski futbolcu Diego Maradona da maçı izleyenler arasındaydı.

​Sigara içmenin yasak olduğu stadyumda heyecanla puro tüttürerek maç seyreden Maradona’nın Messi’nin kaçırdığı penaltının ardından yaşadığı şok da dikkatlerden kaçmadı.

​Sosyal medya kullanıcısı j.b.b de Maradona’nın üzüntüsünü böyle aktardı:

​@nescantell isimli kullanıcı da maçtaki Messi’nin Barcelona’da forma giyen Messi ile aynı olmadığını paylaştığı iki görüntüyle aktardı:

K.D isimli kullanıcı Messi’nin ‘Penaltı Güzeli’ olduğu bir fotoğraf paylaştı.

​Messi’nin kaçırdığı penaltıdan ‘dünyanın en iyi futbolcusu’ unvanı konusunda ezeli rakibi Portekizli Cristiano Ronaldo da aldı.

Kullanıcılar, kaçan penaltının ardından Ronaldo’nun memnuniyet duyuyor olabileceğini belirtti.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI