radyobir
radyobir

Mesut Özil'in şok görüntüleri!..

Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'in aralarında takım arkadaşları Alexandre Lacazette ve Pierre-Emerick Aubameyang'ın da bulunduğu pek çok takım arkadaşıyla birkaç ay önce çekilmiş şok görüntüleri ortaya çıktı. The Sun'ın yayınladığı fotoğraflarda Özil ve arkadaşları "hippy crack" adıyla da bilinen gülme gazını çekerken görülüyor.

07 Aralık 2018 12:39 | Güncelleme :07 Aralık 2018 12:56 | Kategori:

Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'le ilgili Ada basınında şok görüntüler ortaya çıktı.

The Sun gazetesinin yayımladığı özel habere göre aralarında Özil'in de bulunduğu Arsenal forması giyen pek çok futbolcu, geçtiğimiz ağustos ayında bir evde 70 kadınla beraber Londra'da şampanya ve votka partisi verdi.



Sezonun başlamasından çok kısa bir süre öncesinde verilen partide şoke eden olaysa oyuncuların, "hippy crack" adıyla da bilinen gülme gazını üflemeleri oldu.

İçerisinde Azot Protoksit adlı maddenin bulunduğu balonu şişiren futbolcular bilinçlerini kaybederek baygınlık geçirdi.



Yayınlanan fotoğraflarda Mesut'un bir çeşit uyuşturucu olarak tanımlanan gülme gazını çektikten sonra gözlerinin döndüğü ve bilinç kaybı yaşadığı görülüyor.

Özellikle alkolle birlikte kullanıldığında vücut ve beyinde oksijen eksikliğine neden olduğu belirtilen maddenin ölümcül sonuçlar doğurabildiği ifade ediliyor.

Arsenal taraftarlarının büyük tepkisini çeken bu olay sonrası kulüp yönetiminin oyunculara nasıl bir yaptırım uygulayacağı ise büyük merak konusu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI