radyobir
radyobir

Moskova'da şiddetli patlama

Rusya'nın başkenti Moskova'nın doğusunda yüksek katlı bir binada şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada yangın başladı. İlk belirlemelere göre bir kişi öldü.

11 Mart 2016 08:16 | Kategori: Dünya

Moskova'da Aviamotornaya metro istasyonu yakınlarında bulunan yüksek katlı bir binada meydana gelen şiddetli patlamanın ardından yangın başladı. Görgü tanıkları olay yerinden fotoğraf ve videoları sosyal medyada paylaştı.

Binanın 8. katındaki bir dairede doğalgaz patlamasının meydana geldiği öne sürüldü.

RİA Novosti'ye konuşan bir kaynak, "14 katlı bir binanın 8'inci katında ilk belirlemelere göre doğalgaz patlaması meydana geldi. Yangın, 30 metrekarelik alana yayıldı" dedi.

Binadan yaklaşık 15 kişinin tahliye edildiği bildirildi. Rusya Soruşturma Komitesi'nden yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre patlamada 1 kişi hayatını kaybettiği belirtildi.

İlk belirlemelere göre olay, doğalgaz patlaması sonucu meydana geldi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI