radyobir
radyobir

Şener Özbayraklı sezon sonunu bekliyor

Fenerbahçe'nin tecrübeli sağ beki Şener Özbayraklı'nın Galatasaray'a imzayı attığı ve önümüzdeki sezon Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği iddia edildi.

22 Mart 2019 14:09 | Kategori:

Sezonun kadro mühendisliğine şimdiden başlayan ve sağ bekte Mariano-Linnes tercihlerini gözden geçiren Fatih Terim, Brezilyalı futbolcuyla yollarını ayırmayı planlıyor.

2 yıldır Galatasaray’da top koşturan ve oynadığı futbolla tatminkar bir performans ortaya koyan Mariano’nun 33 yaşında olması Fatih Terim’i B planına doğru iterken, başarılı teknik adamın önümüzdeki sezon sağ beki Linnes-Şener Özbayraklı ikilisine emanet edeceği ortaya çıktı. 

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Şener’in Galatasaray’da oynayacağı belli olurken, milli futbolcunun alternatifi olarak yine Linnes’in düşünüldüğü öğrenildi.

Ersun Yanal'ın forma şansı vermediği ve sarı lacivertli kulüple bağlarını koparan 29 yaşındaki futbolcunun lig biter bitmez sarı kırmızılı formayı giyeceği ifade edildi.

Galatasaray ile sözleşmesi 2019-2020 sezonunda sona erecek olan Mariano kulüpten yıllık 2,350 bin euro kazanıyordu.

Oyuncunun ülkesine dönme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

Fenerbahçe de Sangare'nin peşinde

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamalarının ardından Türkiye'nin gündemine oturan Nazım Sangare ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Fenerbahçe'nin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Şener Özbayraklı'nın yerine Antalyaspor forması giyen Nazım Sangare'yi transfer etmek istediği öne sürüldü.

Yayıncı kuruluş spikeri Antalyaspor maçı sonrasında mix zone'a gelen 24 yaşındaki futbolcuyu yabancı sanıp mikrofonu tercümana doğru uzatmıştı.

Nazım'ın Türkçe konuşmasıyla birlikte mikrofon tekrardan oyuncuya yöneltilmişti...

Bu anlar video paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırarken oyuncu, A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş'in itirafıyla bir kez daha konuşuldu...

Şenol Güneş, Nazım Sangare'yi Türk olduğunu bilmediği için aday kadroya çağırmadığını ifade ederek, "Antalyaspor'daki sağ bek Sangare'nin yabancı mı Türk mü olduğunu bilmiyordum. Bülent Korkmaz ile konuştum ve öğrendim. Bu benim eksikliğim, hatam olabilir. Bülent Korkmaz'dan Türk statüsünde olduğunu öğrendim." açıklamasını yaptı.

18 Mart paylaşımı dikkat çekti

Antalyaspor'un başarılı sağ beki Sangare, Şenol Güneş'in açıklamaları sonrası bir paylaşım yaparak 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni kutlayan bir mesaj yayınladı ve esprili bir gönderme yaptı.

Sangare'nin adı bu kez de transferiyle gündeme geldi.

Antalyaspor'daki başarılı performansıyla dikkat çeken futbolcunun son talibi Fenerbahçe oldu.

Şener Özbayraklı ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Fenerbahçe, sağ bekte Isla'ya alternatif olarak Sangare'yi transfer listesine ekledi.

Annesi Türk, babası Gineli olan Sangare, Osnabrück ve Aachen formaları giydi.

Nazım, yaz transfer döneminde transferi en fazla merak edilen isimlerin başında gelecek...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI