radyobir
radyobir

Serhat Teoman ve Buğra Gülsoy ilk kez yönetmen koltuğunda

Türkiye'nin başarılı genç oyuncuların Serhat Teoman ve Buğra Gülsoy'un ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve aynı zamanda rol aldıkları ''Mahalle'' filmi, önceki akşam Beyoğlu Atlas Sinemasında gösterime girdi.

14 Nisan 2017 00:50 | Kategori: Magazin

Buğra Gülsoy, Serhat Teoman ve Emre Erkan’ın başrollerinde yer alıp senaryosunu da birlikte yazdıkları, kendi kanunlarını kendi yazan bir mahallede yaşayan üç arkadaşın yeni taşınan, gizemli bir yabancı ile değişen hayatlarının anlatıldığı "Mahalle” filminde bu isimlere Hazar Ergüçlü, Selen Öztürk, Gökşen Ateş, Gökhan Soylu ve Selahattin Töz de eşlik ediyor. Filmin Gösteriminden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ekip şunları söyledi.



Yolumuz yeni başladı

Filmin hem yönetmeni hem de oyuncusu olan Teoman, ‘’Yolumuz yeni başladı. Bu hikayeye başlarken çok heyecanlandık. Gelen tepkiler çok güzeldi. Buda bizi çok sevindirdi. Çünkü bu bizim çok sevdiğimiz ve inandığımız bir hikayeydi. Biz bunu anlatmak istiyorduk. Elimizden geldiğince de anlattık’’ dedi. Buğra Gülsoy ise, ‘’Filmi çekerken esinlendiğimiz filmler, kurgular ve hikayeler oldu. Bunlardan da yola çıkarak biz de bu hikayeyi en iyi şekilde anlatmaya çalıştık’’ dedi. ‘’Mahalle’’ filmi dünya prömiyerini 36. İstanbul Film Festivali’nde Ulusal Yarışma bölümünde yapacak ve Altın Lale Ödülü için yarışacak.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI