radyobir
radyobir

Ünlü yönetmen Lars von Trier'den "Sevgili arıyorum" ilanı

Tartışmalı filmleriyle adından söz ettiren sinemacı, internet üzerinden kız arkadaş bulmaya çalıştığını söyledi

16 Ağustos 2023 05:44 | Kategori: Avrupa

Danimarkalı yönetmen Lars von Trier, "kız arkadaş/ilham perisi" aradığını sıra dışı bir yöntemle açıkladı.

Dogville, Dalgaları Aşmak (Breaking the Waves), Karanlıkta Dans (Dancer in the Dark), Manderlay, Deccal (Antichrist), İtiraf (Nymphomaniac) gibi filmlerin dünyada ünlü yönetmeni, Instagram'da yayımladığı videoda, aşk arayışından dürüstçe bahsetti.

Danimarkalı yönetmen, sözlerine kendisi hakkında birkaç şeyi açıklığa kavuşturarak başladı:

67 yaşındayım. Parkinson hastasıyım, obsesif kompulsif bozukluğum var ve alkol bağımlılığım şu anda kontrol altında. Kısacası, biraz şansım varsa hâlâ birkaç iyi filmim olabilir.

Ünlü yönetmen, sosyal medya hakkında en ufak bir bilgisi olmadan, internet üzerinden kız arkadaş bulmaya çalıştığını söyledi.

Trier, geçen yıl kendisine Parkinson hastalığı teşhisi konulduğunu açıklamıştı. 

67 yaşındaki sinemacı, Matt Dillon'ın bir seri katili canlandırdığı son filmi Jack'in Yaptığı Ev'i (The House That Jack Built) 2018'de çekmişti. 

New Yorker'a verdiği röportajda Trier, "Parkinson'a yakalandığım için başka film çekmesem de olur" ifadelerini kullanmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI