radyobir
radyobir

Silopi'de camide 3 erkek cesedi!..

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, camide 3 erkek cesedi buldu. Kurbanların teröristler tarafından öldürüldüğü değerlendiriliyor.

10 Ocak 2016 14:43 | Kategori: Terör

Silopi'nin teröristlerden temizlenmesi, kazılan hendeklerin kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve patlayıcı tuzaklarının imhası amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından polis ve jandarma ekiplerince başlatılan operasyon sürüyor. 

Büyük kısmı teröristlerden temizlenen Şehit Harun Boy Mahallesi'nde arama tarama çalışması yürüten güvenlik güçleri, Hazreti Hüseyin Camii'nde 3 erkek cesedi buldu. Bu kişilerin teröristlerce öldürüldüğü değerlendiriliyor. 

İlk incelemede yaklaşık 5 gün önce öldürüldükleri belirlenen 3 kişinin cesetleri, otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TSK: 20 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır ve Şırnak’ta dün yapılan operasyonlarda 20 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Genelkurmay’dan yapılan açıklamada; Diyarbakır’ın merkez Sur ile Şırnak’ın Silopi ve Cizre İlçesi’nde sürdürülen operasyonlarda 20 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, devam eden operasyonlarda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının Cizre’de 252, Silopi’de 122 ve Sur’da 74 olduğu belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI