radyobir
radyobir

Vanessa Bryant, Kobe Bryant'la tanışmasını andı

Kobe ve Vanessa, ilişkiye başladıktan 6 ay sonra nişanlanmış, 2001'de de nikah masasına oturmuştu

29 Kasım 2023 06:04 | Güncelleme :29 Kasım 2023 18:08 | Kategori: ABD

Vanessa Bryant, hayatını kaybeden eşi ve basketbol efsanesi Kobe Bryant'la tanışmasını andı.

41 yaşındaki ismin Instagram hesabında pazartesi günü paylaşılan dokunaklı bir gönderide Vanessa, eski profesyonel sporcuyla tanıştığı günün 24. yıldönümünü onurlandırdı. Yıl 1999'du ve ikili Kobe'nin müzik videosunun setinde birbirlerine rastlamıştı. Vanessa 17, Kobe ise 21 yaşındaydı. Yıldız oyuncu o sıralarda müzik sektöründe kariyer yapma peşindeydi ve nihayetinde en iyi NBA oyuncularından biri olmadan önce sanata odaklanmıştı.

Vanessa pembe fileli atletiyle, gri bir sweatshirt giyen Kobe'ye sarılırken çekilmiş bir fotoğrafını koyup, açıklamaya "24 yıl önce.... İlk Gün #1999 11/27/99" yazdı.

Natalia, Gianna, Bianka ve Capri adında 4 kız çocuğu annesi olan Vanessa, bu karşılaşmanın perde arkasına dair herhangi bir ayrıntı vermese de Los Angeles Lakers'ın ikonu, 2015 tarihli belgeseli Kobe Bryant's Muse'da bu anı anlatmıştı.

İki günlük bir video çekimiydi ve sürekli onu arıyordum. Nerede olduğunu bilmek istiyordum.

Bir çekimi bitirip karavanıma gidiyordum ama tüm bu süre boyunca onun nerede olduğunu merak ediyordum ve sonra karavandan çıkıp çekim aralarında onunla biraz daha konuşmak istiyordum ve bunun gibi şeyler.

Telefon numaralarını yazmak zorunda olduğunuz o dönemde telefon numarasını yazdı ve hemen ertesi gün onu aradım. Saatlerce konuştuk.

Mutlu çift yıllar boyunca ilk karşılaşmalarını içten mesajlarla kutlamaya devam etti.

Kobe ve Vanessa, 2001'de Kaliforniya'nın Dana Point kentinde evlendi. Aşkları başladıktan 6 ay sonra nişanlanan sevgi dolu ikilinin birbirlerinin ruh eşi olduklarını anlamaları uzun sürmemişti.

Ocak 2020'de, ölümünden sadece birkaç gün önce evliliklerinin gücü hakkında konuşan Kobe, onları harekete geçiren şeyin "bağlılıkları" ve "'Başaracağız' rekabetçiliği" olduğunu açıklamıştı.
 
Kobe, Showtime Basketball'un All the Smoke adlı YouTube programında "85 yaşında olan çiftler gördük, onlara bakıp 'Vay be, ne kadar yaşlı, tatlı bir çift' diyorsunuz ve ben de gidip onlarla konuşuyorum çünkü bilmek istiyorum..." diye anlatmıştı.

Bir keresinde bir adam şöyle dedi: 'Evet harika ama dün gece beni yataktan attı, son iki gecedir kanepede yatıyordum.

Sonuncusu olacak röportajından kısa süre sonra Kobe bir helikopter kazasında trajik bir şekilde öldü. Kızı Gianna ve 7 kişi daha kazada hayatını kaybedenler arasındaydı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI