radyobir
radyobir

Yeni iPhone ucuzladı

Apple uzun zamandır konuşulan yeni küçük ekranlı telefonu iPhone SE'yi ve daha küçük ekranla gelen yeni iPad Pro'yu resmen tanıttı. iPhone SE ile birlikte iPhone'ların fiyatı 2 bin TL'nin altına düştü!

22 Mart 2016 08:28 | Kategori: Bilim ve Teknoloji

4 inç'lik ekranıyla dikkat çeken iPhone SE'nin ekran büyüklüğü iPhone 4'ünki kadar. Apple bir nevi tekrar küçük iPhone'lara iPhone SE ile geri döndü. 

iPHONE SE'NİN ÖZELLİKLERİ

12 megapiksel arka yüzde dahili kamerası olan iPhone SE'nin ön yüzünde de flaş bulunuyor. Böylece selfie görüntü alırken loş ortamda olsanız da kaliteli görüntü alabileceksiniz. 

4K video çekimi yapabilen iPhone 5SE LTE ağ teknolojisini kullanıyor. Yani ülkemizde 1 Nisan'da sunulacak 4.5G desteğine sahip.

Yeni iPad Pro modelinde Oxide TFT ekran kullanılıyor. Bu da cihazın yüzde 40 oranında daha az ekranı yansıtması anlamına geliyor.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI