radyobir
radyobir

Yeni yılda sevdiklerinize sanat hediye edin

Galeri İstanbul1881'in yeni tasarım ürünleri, bireysel ve kurumsal ihtiyaçlara cevap vermek için İstanbul'un renkleriyle üretildi...

27 Aralık 2016 11:28 | Kategori: Kültür & Sanat

Galeri İstanbul1881 markası altında satışa sunduğu hediyelik ürünlerini, İngiliz Ressam Ned Pamphilon’un canlı İstanbul renkleri ve dünyaca ünlü minyatür sanatçısı Taner Alakuş’un tarihi dokularıyla yeniden tasarladı. Yeni yıl hediyeleriniz için farklı alternatifler arıyorsanız, sevdiklerinize sanat hediye etmek için Bahariye’de yer alan İstabul1881’e mutlaka uğramalısınız.

İstanbul’un ulusal ve uluslararası platformlarda sanat aracılığı ile tanıtımına katkı sağlamak için 2 yıl önce kurulan sanat merkezi İstanbul1881, hayata geçirdiği sanat çalışmalarını yönettiği İngiliz Ressam Ned Pamphilon ve dünyaca ünlü minyatür sanatçısı Taner Alakuş’un özel tasarımlarından oluşan İstanbul temalı hediyelik ürün kolleksiyonuyla, yılbaşında sevdiklerine sanat hediye etmek isteyenleri Kadıköy Bahariye’de bulunan galerisine bekliyor.

İstanbul1881’in, yeni tasarım sürahi, saydam tablo, metal kartpostal gibi dekoratif ve günlük kullanımı kolay ürünleri hem kurumsal firmalar hem de bireyler tarafından yoğun talep görüyor. İstanbul1881 iki kıtalı şehrin tüm güzelliklerini sanat yoluyla vurgulamaya devam ediyor.

Ürün gelişimi hakkında bilgi veren İstanbul1881’in Genel Müdür Yardımcısı İnci Armutlu, İstanbul’un içinde barındırdığı tüm renkleri, eski zaman kalyonlarının güzelliğini, Galata Kulesi’nin sadeliğini, Kız Kulesi’nin dünyanın deniz üzerine sabit kılınan en güzel evi oluşunu; birlikte çalıştıkları sanatçılar Ned Pamphilon ve Taner Alakuş ile yorumlayarak farklı bir İstanbul teması oluşturduklarını belirterek, gerek www.istanbul1881.com e-ticaret sitesi üzerinden, gerekse Kadıköy Bahariye’de yer alan Galeri İstanbul1881’i ziyaret ederek sanat severlerin bu özel kolleksiyona kolaylıka ulaşabileceklerini belirtiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI