radyobir
radyobir

2 gün gecikmeli parti

'Erkenci Kuş' dizisinin güzel oyuncusu Demet Özdemir, 26 Şubat olan doğum gününü iki gün gecikmeli olarak önceki akşam Etiler Scarlet'te kutladı. 27 yaşına giren Demet Özdemir'i rol arkadaşları Can Yaman ve Cihan Ercan'ın yanı sıra oyuncu arkadaşı Fatma Toptaş ve şarkıcı Merve Özbey yalnız bırakmadı.

02 Mart 2019 02:00 | Kategori: Magazin

Akşam saatlerinde et restoranında başlayan kutlama çalgıcılar eşliğinde gece saat 04.00’a kadar sürdü. Eğlence sonrası mekandan ayrılmak isteyen grup ön ve arka kapı arasında köşe kapmaca oynayarak objektiflerden kaçmaya çalıştı.



Elinde paketlerle ön kapıda görülen Demet Özdemir, "Hediyelerle çekmeyin” diyerek utangaç tavırlar sergiledi. İki gündür sette doğum gününü kutlayan Özdemir, "Karavana gelen kırmızı gülleri Can Bey mi gönderdi?” sorusana "Set arkadaşlarım sürpriz yapmış” yanıtını verdi. Can Yaman ile aynı evi paylaştığı konuşulan Özdemir, bu yöndeki soruyu ise gülerek yanıtsız bıraktı.
 



Can Yaman’dan doğum günü sürprizi
 
Demet Özdemir ile aşk yaşadığı konuşulan Can Yaman ise, Özdemir ile eş zamanlı olarak mekanın arka kapısından çıkış yapmak istedi. Doğum günü sürprizine imza atan Can Yaman, daha önce Nişantaşı’nda birlikte görüntülendiği stilisti Aslı Parlak ile objektiflere yakalandı.



Gazetecilerden habersiz olan ikili, flaşlar patlayınca panikleyerek kapıda bekleyen taksiye yöneldi. Soruları yanıtsız bırakan Can Yaman, "İyi akşamlar” demekle yetindi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI