radyobir
radyobir

Apple yeni iPad'i 16 Ekim'de tanıtacak

Apple'ın iPhone 6 dahil yeni ürün lansman tarihlerini, doğru bir şekilde önceden bildiren Re/code'un haberine göre; şirket yeni iPad etkinliğini 16 Ekim'de düzenleyecek.

08 Ekim 2014 14:28 | Güncelleme :08 Ekim 2014 14:31 | Kategori:

Recode’un haberine göre Apple yeni etkinliğini 16 Ekim’de yapacak. Daha önce 21 Ekim tarihinde yapılacağı söylentileri dolaşan bu etkinliğin neden erken bir tarihe çekildiği ile ilgili herhangi bir bilgi de bulunmuyor.
Apple ‘ın bu etkinlikte yeni iPad modellerini büyük yeniliklerle tanıtması bekleniyor. Bunun yanında Apple’dan gelen bilgilere göre ilk retina ekrana sahip bilgisayarda bu etkinlikte tanıtılacak ve bu bilgisayar yeni iMac olacak. Tüm bu yeni ürünlerin yanında Apple ‘ın beklenen yazılımı OS X Yosemite ‘in de detaylarının bu etkinlikte vermesi ve bu seferde bilgisayar dünyasında ses getirecek yeniliklerini paylaşması bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI