radyobir
radyobir

BELGESELİ ÇEKİLDİ

21 Aralık Pazar günü, saat 21:00'de Nat Geo People'da prömiyeri gerçekleşecek 'Inside:Türk Hava Yolları', ocak ayında ise National Geographic Channel ekranına taşınıyor.

19 Aralık 2014 13:18 | Kategori:

Yapım, dünyada en fazla ülke ve ayrıca en fazla enternasyonel destinasyona uçuş sağlayan ve Skytrax yolcu tercihleri sıralamasında son dört yıldır ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ seçilen Türk Hava Yolları’nın günlük operasyonunun perde arkasını mercek altına alıyor. Nat Geo People’ın ardından National Geographic Channel ekranlarında da gösterime girecek yapım, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda geçen bir hafta sonunu konu alıyor. Tüm olan bitenin Nat Geo kameraları önünde gerçek zamanlı yaşandığı program, yaklaşık 13 saat süren Sao Paulo uçuşunda, tüm sınıflarda sunulan hizmetin detaylarından kabin ekibine, yolcu hizmetleri yetkilisinden bagaj görevlisine, vize ve pasaport kontrol memurundan, uçak bakım şefine kadar sistemin sorunsuz işlemesini sağlayan çalışanların günlük çalışmasını ekrana getiriyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI