radyobir
radyobir

G. Saray Genel Kurul'a gidiyor

Sarı kırmızılı yönetim, Ekim ayında olağanüstü genel kurul toplantısı yapma kararı aldı.

18 Eylül 2014 18:19 | Kategori:

Türk Telekom Arena'daki kritik zirve 17.15 itibariyle başladı. Ve toplantının hemen başında Başkan Ünal Aysal, Ekim ayının sonunda Galatasaray Kulübü Genel Kurulu'nu toplama kararı aldı. Toplantının şu anda devam eden bölümünde ise bu genel kurulun seçimli mi yoksa Aysal yönetiminin istediği 3 yetki adına oylama için mi yapılacağı görüşülüyor. 
Ayrıca diğer önemli bilgi ise, Galatasaray'daki kritik zirveye 15 yöneticiden 6'sının katılmamış olması. Bu isimler; ikinci başkan Özkan Olcay, yönetim kurulu üyeleri Aka Gündüz Özdemir, Ahmet Ocaklı, daha önce istifasını sunan Sedat Doğan ve yurt dışında olduğu bildirilen Şükrü Ergün...
Kısacası Galatasaray Kulübü'nün geleceği hakkındaki kritik kararı şu dakikalarda toplantı halinde olan Ünal Aysal ve dokuz yönetici belirleyecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI