radyobir
radyobir

Gerçek kimliğini açıkladı

Dünyaca ünlü model Cara Delevingne, cinsel kimliğini hiçbir zaman gizlemedi. Ama ifşa da etmedi. Ta ki bugüne dek…

18 Ekim 2014 11:28 | Kategori: Magazin

Michelle Rodriguez, Jake Bugg ve Harry Styles gibi isimlerle adı anılan Delevingne bugüne kadar sorulan soruları ‘gencim ve eğleniyorum’ diye geçiştirmişti. Ünlü model dün akşam Instagram hesabına yeni yüklediği fotoğraflarla ilk kez cinsel kimliğini açık etti. Altına da şu notu düştü: 'Geç kaldım. Ama geç olsun güç olmasın… Kim olduğunuzdan korkmayın!’

'BAZI GERÇEKLER' ÇOK GÜZEL

‘The Self Evident Truths’ (Kendiliğinden Bariz Gerçekler) adı verilen bir projeye destek veren Delevingne ‘kim olduğun ve neye inandığın sorun değil, biz biriz!’ mesajı verdi ve ‘biz seniz’ yazan bir tişört giydi. Delevingne aynı zamanda 10 bin eşcinsel insanı fotoğraflayan projenin mimarı Tillett Wright ile de birlikte poz verdi.

'YÜZDE 1 DE GAY OLABİLİRSİN...'

Proje, cinsel yönelimini ifşa etmekten çekinmeyen kişilerin portrelerinden oluşuyor. Wright, projeyi ‘kendini yüzde yüz heteroseksüel hissetmiyorum diyen herkes katılabilir’ diyerek açıklıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI