radyobir
radyobir

Kendisi hakkındaki en tuhaf komplo teorisini açıkladı

Yıldıza dair mitoloji genellikle gizemli Scientology Kilisesi'ne olan inancıyla ilişkilendiriliyor

12 Temmuz 2023 05:04 | Kategori: ABD

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'ün (Mission: Impossible: Dead Reckoning) yönetmeni Chris McQuarrie, Tom Cruise'a kendisi hakkında duyduğu "en tuhaf hikayenin" ne olduğunu soruşunu anlattı.

Cruise kısmen, gizemli ve tartışmalı Scientology Kilisesi'yle bağlarından ötürü yıllardır çok sayıda komplo teorisinin konusu oluyor.

The Times'a 61 yaşındaki aksiyon yıldızıyla ilgili röportaj veren 54 yaşındaki McQuarrie, Cruise'un kendisine, duyduğu en tuhaf efsanenin setteki kişilerin "gözlerimin içine bakmalarına izin verilmemesi" olduğunu söylediğini aktardı.

Cruise'un Mission Impossible'daki rol arkadaşı Simon Pegg ise gazeteye konuşurken şunları ekledi:

Onun etrafını saran tuhaf mitolojinin içinden sıyrılmayı başardım.

Bir tarafta o, Tom Cruise: Herkesin hakkında bilgi sahibi olmak istediği esrarengiz film yıldızı. Öte yandan, o sadece bir adam. Onunla normal olmayı seviyorum.

Cruise'un Ölümcül Hesaplaşma'daki bir diğer meslektaşı Hayley Atwell, yakın zamanda The Independent'a verdiği röportajda aktörün normalliğini doğrulamıştı.

Atwell şöyle demişti:

Onunla tanışıp şöyle diyebileceğinizi gerçekten hissediyorum: 'O iyi biri; çekici; karizmatik; insanların kendilerini iyi hissettirmeyi biliyor. Yani bu tam manipülasyona yönelik bir taktik çünkü muhtemelen sadece benmerkezci biri.' Ya da insanların insanlar hakkında uydurmak istedikleri herhangi bir saçmalık.

Ama zamanla onu izliyorsunuz ve şöyle diyorsunuz: Gerçekten çok çalışıyor, gerçekten önemsiyor, insanlarla gerçekten ilgileniyor ve onlarla ilişki kurmak istiyor ve sinemanın gücüne 5 yaşındayken olduğu kadar inanıyor.

Cruise, 1980'de katıldığı Scientology'nin en ünlü takipçisi. Din ve lideri David Miscavige, destekçilerinden para koparmak, üyelerini sevdiklerinden ayırmak, gazetecileri ve eleştirmenleri taciz ve tehdit etmekle suçlanıyor.

Ocaktaki Altın Küre ödül töreninde, sunucu Jerrod Carmichael'in David'in 2007'den beri ortalıkta görünmeyen eşi Shelly Miscavige'e atıfta bulunması üzerine Cruise, Kilise'yle olan ilişkisi nedeniyle şiddetle eleştirilmişti.

Görevimiz Tehlike serisinin 7. filmi vizyona girmek üzere. Filmin ikinci kısmının 2024'te seyircilerle buluşması planlanıyor.

Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm için yapılan eleştiriler övgü dolu. Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'taki 112 eleştirinin ardından film halihazırda 100 üzerinden 98 puana sahip.

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm, 14 Temmuz'da sinemalarda gösterime girecek.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI