radyobir
radyobir

İşte Caner'le ilgili son durum!..

İtalya'nın en önemli spor portallarından olan ''okcalciomercato.it'' internet sitesinin editörü Lorenzo Di Caprio, Caner Erkin transferiyle ilgili tüm sorulara yanıt verdi.

30 Ağustos 2016 16:39 | Kategori:

''Caner Erkin'le ilgili Milano'da gelişmeleri takip ediyorum. Beşiktaş'la İnter, yaptıkları görüşmede 1 sezonluk kiralık olarak gelmesi konusunda anlaşmaya vardılar."

Caner Erkin, Siyah beyazlı ekipten 1 yıl için 1.750 bin Euro kazanacak.

"Caner, Beşiktaş'a kiralık olarak katılacaktır, 2.2 milyon Euro karşılığında satın alma opsiyonuna sahip olacak.''

İngiltere'den Sunderland ilgileniyor, ancak Beşiktaş'a transfer olacak!

''İngiltere'den de talipleri var, Sunderland en yakın, Inter'le görüşen kulüp. Görüşme süreci, çok karmaşık ilerliyor. Özet olarak söyleyecek olursak, Caner Erkin Beşiktaş'a transfer olacak.''

Frank De Boer Caner Erkin'i neden düşünmedi?

''Caner Erkin, Roberto Mancini'nin bir planıydı. İtalyan ligine uygun bir yapı oluşturmak istiyor ve Caner Erkin'in İtalyan ligine uygun olmadığını düşünüyor. Bu yüzden birinci opsiyon olarak onu düşünmedi ve yollarını ayırdı.''



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI