radyobir
radyobir

Önce direğe sonra yayaya çarptı!.. 2 ölü!..

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobille çarpışan araç, ardından direğe ve bir yayaya çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

12 Mart 2019 05:32 | Kategori:

Kaza, saat 18.00 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balçova'dan Konak yönüne giden 35 AT 3766 plakalı otomobil, Sadi E. yönetimindeki 35 AFN 094 plakalı otomobille çarpıştı.

Yol kenarındaki tramvay enerji hattının beton direğine çarparak duran 35 AT 3766 plakalı otomobildeki Hikmet Kahramantürk (27) ve yanındaki bir kişi ile otomobilin çarptığı yol kenarındaki Ferya Bertan (37) yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Ferya Bertan ve Hikmet Kahramantürk yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI