radyobir
radyobir

Sosa'ya karşılık 2 oyuncu

Yeni sezon için kadroda revizyon yapma planları içinde olan Beşiktaş ile yüksek maliyetli futbolculardan kurtulmak isteyen Trabzonspor arasında Jose Sosa için görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor...

16 Mayıs 2018 13:38 | Kategori:

Gelecek sezon için şimdiden yeni yönetimiyle planlamalara başlayan Trabzonspor, Beşiktaş ile dev bir takas yapmaya hazırlanıyor.

Yüksek maliyetli oyunculardan kurtulmak isteyen bordo-mavililer, Sosa'yı yeniden takımda görmek isteyen Kartal'a "Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek'i bize verin, biz de size Sosa'yı verelim" teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Siyah-beyazlıların yeniden kadroda görmek istediği Sosa için gelen teklifi değerlendirmeye alan bordo-mavililerin, yeni bir öneriyle Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Trabzonspor, Sosa karşılığında Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamayan Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek'i isteyecek.

Başkan Fikret Orman'ın bu teklife sıcak bakması halinde Arjantinli yıldız gelecek sezondan itibaren eski takımında forma giymeye başlayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI