radyobir
radyobir

Türk hakemin adı şikeye karıştı!..

Hollanda'nın en iyi hakemlerinden olarak gösterilen Türk asıllı Serdar Gözübüyük'ün adı şike davasına karıştı.

18 Nisan 2015 21:03 | Kategori:

Hollanda Futbol Federasyonu, şikeye karıştığı iddia  edilen Türk kökenli Hollandalı futbol hakemi Serdar Gözübüyük'e sahip çıktı.
 
Hollanda basınında yer alan haberlerde, Almanya'da yürütülen şike  davasında yargılanan bir şüphelinin, Hollanda 2. Futbol Ligi'nde 2-3 karşılaşmada  Serdar Gözübüyük'ün şike yapması amacıyla rüşvet aldığı yönünde ifade verdiği  belirtildi.
 
Almanya'da salı günü mahkeme önüne çıkacak şüpheliyi tanımadığını  vurgulayan Gözübüyük ise, ''Adımın tanımadığım birisi tarafından böyle anılması  nedeniyle şoka uğradım. Birisinin kamuoyu önündeki imajını lekelemek çok kolay.  Bu şekilde üzerime çamur atılması büyük haksızlık" ifadelerini kullandı.
 
Konuya ilişkin Hollanda Futbol Federasyonu da Gözübüyük'e sahip çıktı.  Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, "Güvenilirliği olmayan bir kişinin  ifadelerine dayanarak böyle bir iddianın ortaya atılması federasyonumuzu  üzmektedir. Gerçeklere dayanmayan ifadelerle Gözübüyük'ün kamuoyu önüne bu  şekilde gösterilmesi çok riskli bir durum" ifadeleri kullanıldı.
 
Serdar Gözübüyük, Hollanda'nın son dönemde yetiştirdiği en başarılı ve  formda hakemleri arasında gösteriliyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI