radyobir
radyobir

Yaza düğün var...

Oyuncu Özge Özder ve sevgilisi Sinan Güleryüz, önceki akşam Etiler Akmerkez'de alışveriş yaparken görüntülendi.

28 Şubat 2018 02:35 | Kategori: Magazin

Kuyumcuda alıveriş yaparken görüntülenen ikili, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Birkaç gün önce evlilik teklifi aldığını ve kabul ettiğini açıklayan oyuncu, "Dün birinci yılımızdı, Sinan evlilik teklifi yaptı. Güzel bir yemek yedik ve pasta kestik" dedi.

Evlilik teklifini 4 aydır düşündüğünü söyleyen Güleryüz, Doğal ve güzel bir şey yapmak istedim, bu yüzden anlamlı bir günde olmasını bekledim" deyince Özder, "Ben aslında tahmin ettim, çünkü son günlerdeki aşırı telefon konuşmaları ve özel bir mekan seçmesi falan dikkatimi çekti" dedi.

Evlilik teklifinin nasıl olduğunu muhabirlere anlatan Özder, "Sinan çok romantikti, bana olan duygularından bahsetti ve 'Benimle bu yolda yürür müsün?' dedi." Çok mutlu olduğunu belirten ikili, "Biz yaz mevsimini sevdiğimiz için, düğünümüzde yazın inşallah" diyerek oradan ayrıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI