radyobir
radyobir

"Bir Banka Soygunu Komedisi"ne ünlü yağmuru

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerinde Serhat Tutumluer, Seren Şirince veBora Akkaş'ın yer aldığı "Bir Banka Soygunu Komedisi" adlı müzikli oyun izleyenleri hayran bırakıyor.

18 Ocak 2019 11:31 | Kategori: Kültür & Sanat

Oyunu geçtiğimiz günlerde seyreden ünlü isimler Bir Banka Soygunu Komedisi'ni övgü yağmuruna tuttu. 

Esra Ronabar; Çok güzel bir oyundu. Çok keyifliydi. Şafak Karaali ve Serhat Tutumluer benim İzmir Şehir Tiyatrosu'ndan arkadaşlarım aslında ustalarım. Onlar bulvar komedisini çok iyi oynayan deneyimli aktörler. Genç oyuncu arkadaşlarım da çok keyifli oynuyorlardı. Harika bir oyun kazandık. 

Özgür Çevik: Çok keyif aldım.  Çok eğlenceli bir oyun. Herkese izlemesini tavsiye ediyorum.

Seda Türkmen: Çok keyifli, çok güldük, çok eğlendik. Oyuncuların performansı muhteşem. İşlerini çok iyi yapmışlar. Bu sezon keyifli bir oyun seyirciyi bekliyor.

Hatice Aslan:   Oyuncuların yüreğine, bedenine, nefesine sağlık. Gerçekten  teknik olarak zor bir oyunu başarmışlar. Tebrik ediyorum.

Barış Falay;Komediyi özleyenler için, bulvar komedisini özleyenler için harika bir oyun. Güzel vakit geçirmek isteyenler bence koşarak gelsinler bu oyuna.

Şeyda Halis:Çok güzeldi, çok eğlenceliydi. Bu oyunda çok sevdiğim dostlarım ve eşim oynuyor. Çok büyük mutluluk duydum.Çok güzel bir oyun ve herkese tavsiye ediyorum. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI