radyobir
radyobir

Douglas imzayı attı

Trabzonspor, Douglas'ın transferi konusunda kulübü Dinamo Moskova ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi

29 Ağustos 2015 13:21 | Kategori:

Trabzonspor, Douglas FrancoTeixeira'nın kulübü Dinamo Moskova ile anlaştığını açıkladı.

Bordo-mavili kulüp, 27 yaşındaki Brezilya asıllı Hollandalı stoper için Rus kulübüne 1 milyon 500 bin avro bonservis bedeli ödeyecek.

Kulübün, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği bildirimde, "Profesyonel futbolcu Douglas Franco Teixeira'nın kulübümüze transferi konusunda Dinamo Moskova ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Dinamo Moskova'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 500 bin avro ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

SIRADA PAPY DJİLOBODJİ VAR

Douglas’ı kadrosuna katarak savunma hattını güçlendiren Bordo-Mavililer, bir ismi daha renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürüyor. 

Fırtına’nın uzun bir süredir görüştüğü Papy Djilobodji ile temas halinde olduğu öğrenildi. Bordo-Mavililer’in eğer uygun şartlar oluşması halinde 26 yaşındaki Senegalli stoperi de kadrosuna katacağı ifade edildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI