radyobir
radyobir

Gene üniversiteye saldırdılar

ABD'nin Seattle kentindeki bir Hıristiyan üniversitesinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda en az bir kişi hayatını kaybetti.

06 Haziran 2014 10:16 | Kategori: ABD

Seattle polisinin yaptığı açıklamada, Seattle Pacific Üniversitesi'nde gerçekleştirilen silahlı saldırıda, en az bir kişinin hayatını kaybettiği, biri ağır üç kişinin yaralandığı belirtildi.
Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, 26 yaşındaki saldırgan, silahını doldurmaya çalışırken çevredeki öğrencilerce etkisiz hale getirildikten sonra polis tarafından tutuklandı.
Açıklamada, üniversitenin bilim ve mühendislik binasında meydana gelen olayın ardından, Harborview hastanesine kaldırılan 20 yaşlarındaki bir erkeğin hayatını kaybettiği belirtildi.
Saldırıda yaralanan ve hayati tehlikesi olan 20 yaşlarında bir kadının ameliyata alındığı, 24 ile 22 yaşlarındaki diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı ifade edildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI