radyobir
radyobir

İDOB sezonu konserle açıyor!..

İstanbul Devlet Opera ve Balesi yeni sezonu zengin repertuarlı bir konserle açıyor. 29 Eylül'de Kadıköy Süreyya Operası'nda gerçekleşecek konser 1 Ekim'de Emek Pera Sahnesi'nde 10 Ekim'de de Bakırköy Leyla Gencer Sahnesi'nde yinelenecek.

28 Eylül 2016 10:51 | Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul Devlet Opera ve Balesi yeni sezona "Açılış Konseri"yle start verecek. 

Süreyya Opera Sahnesi’nde sezon açılışını "Daha Çok Sanat”  ilkesiyle yola çıkarak yapacak olan İstanbul Devlet Opera ve Balesi, bu sezon Avrupa yakasındaki operaseverlere de yeni salonlar aracılığıyla ulaşacak. 

Konser programında "Figaro’nun Düğünü", "Sihirli Flüt", "Jül Sezar",  "Orfeo ve Euridice", "Sevil Berberi", "Aşk İksiri", "Uyurgezer Kız", "La Bohème", "La Traviata", "Hoffmann’ın Masalları", "Midas’ın Kulakları" ve "Başka Dünya" gibi eserlerden parçalar yer alıyor.

Orkestrayı Roberto Gianola, koroyu da Paolo Villa'nın yönettiği konserde solist olarak şu sanatçılar yer alacak:

Caner Akgün, Dilruba Akgün, Caner Akın, Cengiz Arslan, Aylin Ateş,Cenk Bıyık, Evren Ekşi, Zafer Erdaş, Erdem Erdoğan, Özgecan Gençer, Alper Göçeri, Gülbin Günay, Murat Güney, Otilia İpek, Çağrı Köktekin, Bülent Külekçi, Deniz Likos, Hüseyin Likos, Burçin Savigne, Gökçe Şenyüz, Kevork Tavityan, Barbaros Taştan, Ayten Telek, Arzu Yüceer.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI