radyobir
radyobir

İstanbul peşpeşe sallandı

Bir son dakika haberi de Ege'den.. Marmara Denizi'nde dün meydana gelen depremin ardından bu sabaha karşı da Ege Denizi sallandı. Ege Denizi'nde saat 05.00'da Richter Ölçeği'ne göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

17 Kasım 2015 07:08 | Güncelleme :17 Kasım 2015 08:38 | Kategori: Yaşam

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, Ege Denizi'nde saat 05.00 'da Richter Ölçeği'ne göre, 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 12.01 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin en yakın yerleşim yerine uzaklığının ise Çanakkale ilinin Gökçeada Uğurlu köyüne 152 km olarak ölçüldü. Depremde herhangi can ve mal kaybı yaşanmadı.

İstanbul beşik gibi!

Dün akşam saatlerinde Marmara Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin akabinde 3.1 ve 3.4 büyüklüklerinde iki sarsıntı daha yaşandı. Deprem İstanbul ve çevre illerden de hissedildi. Deprem İstanbul ve çevresinde hissedildi. Geceyi tedirgin geçiren İstanbullular saat 04:17 civarında Avcilar ilce merkezinin 17 km güneyinde gerçekleşen 3.1'lik sarsıntıyla uyandı.
 
Sabah 06:36 sularında ise Marmara Denizi'nde 3.2 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI