radyobir
radyobir

Frank Underwood tuhaf bir Noel mesajıyla geri döndü

Aktör, eski Fox News yorumcusu Tucker Carlson'la kısa bir sohbet için Netflix karakterini canlandırdı

25 Aralık 2023 05:51 | Güncelleme :25 Aralık 2023 18:58 | Kategori: ABD

Kevin Spacey, tuhaf Noel geleneği olan ulusa sesleniş konuşmasını bu kez House of Cards dizisindeki karakteri Frank Underwood kılığında canlandırdı.

64 yaşındaki Spacey, Noel'de hayranlarına sık sık bayram mesajı kaydediyor ve daha önceki konuşmalarında intihar farkındalığı gibi konulara değinmişti.

Aktör 24 Aralık Pazar günü YouTube kanalından eski Fox News siyasi yorumcusu Tucker Carlson'la sohbet ettiği 7 dakikalık bir video yayımladı.

Spacey hakkında 2017'de ortaya atılan cinsel istismar iddialarının ardından Netflix dizisinin 6. sezonu öncesinde Frank'in öldürülmesine rağmen aktör o zamandan bu yana karakteri birkaç kez canlandırdı.

Röportaj boyunca, Frank'i gerçek bir siyasi figür olarak ele alan Carlson, her ikisinin de halk tarafından nasıl algılandığına atıfta bulunurken, gerçeklik ve kurgu arasındaki çizgiler kasıtlı olarak bulanıklaştırılıyor.

İkili bir noktada, önceki kanallarından kovulmaları üzerinden bağ kuruyor. Spacey'nin Netflix'ten kovulmasının yanı sıra Carlson da nisanda Fox News'in kadrosundan çıkarılmıştı.

Spacey, dijital yayın şirketi için "Sadece iddialar üzerine kamuoyuna açık bir şekilde benimle bağlarını koparmaya karar vermeleri çok tuhaf; bunlar artık yanlış olduğu kanıtlanmış iddialar" diyor.

Çünkü bence ortada hiç şüphe yok; Netflix benim sayemde var. Onları ben meşhur ettim ve onlar da beni yerin dibine sokmaya çalıştılar.

Bu yıl temmuzda Spacey, 4 erkeğe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla Londra'daki Southwark Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada suçsuz olduğuna karar verilmişti.
 

kevin spacey
Spacey, House of Cards'daki Frank Underwood rolünde (Kevin Spacey/Youtube)

"Frank", Tucker'la sohbetinde ifade özgürlüğüne olan inancını, bu kuşağın seçmenlerinin "şımartıldığı" fikrini ve yetişkinleri konuya tekrar dahil etme arzusunu dile getiriyor.

Carlson'a "Oval Ofis'te bir armut koltuğa sahip olmaya çok yakınız; herkesi şımarttık" diyor.

Tamam, tavşan olduğunu düşünüyorsun, bu sorun değil ama sana bir şey söyleyeyim: Paskalya olmadığı sürece Beyaz Saray'ımda tavşan kulakları ve kuyruğuyla yürüyen birini görmeyeceğinden emin olabilirsin.

Spacey ayrıca videoda Altın Küre ödüllü dizinin bilinen bir özelliği olan Frank'in kameraya dönerek daha özel düşüncelerini doğrudan izleyiciye aktarmasını da kullanıyor.

Carlson'a Noel'in bayram şarkıları dinlemek ve "bugünü özel kılan her şeyi" kucaklamak olduğunu anlattıktan sonra kameraya dönüp şöyle bir itirafta bulunuyor:

Gerçek şu ki, bu günlerde bir çizgi kokain çekmek, viski kola içmek, arabamla bir ren geyiğine çarpmak ve hepinize gelmiş geçmiş en hınzır Noel'i dilemekten daha çok sevdiğim bir şey yok.

İzleyiciler videoyla ilgili çeşitli yorumlarını paylaşırken, bir yorumcu bunu "tüm zamanların en çılgın Noel geleneği" diye nitelendirdi.

Bir başkası şöyle dedi:

Parodi ve gerçeklik arasındaki çizgi çok ince.

Diğerleri daha olumlu yaklaşırken, bir kullanıcı da şunları yazdı:

Kevin Spacey'nin 7/24 Frank Underwood karakterinde ABD Başkanlığına aday olması için dua edelim.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI