radyobir
radyobir

Ne Trump ne Clinton ille de meteor...

ABD'de yapılan bir anket, ülkedekilerin yüzde 13'ünün Trump ya da Clinton'ı başkan olmasındansa dünyaya bir meteor çarpmasının daha hayırlı olduklarını düşündüğünü ortaya koydu.

04 Temmuz 2016 07:01 | Güncelleme :04 Temmuz 2016 08:47 | Kategori: Dünya

ABD’de yapılan bir anket, ülkedekilerin yüzde 13’ünün Trump ya da Clinton’ı başkan olmasındansa dünyaya bir meteor çarpmasının daha hayırlı olduklarını düşündüğünü ortaya koydu.

Public Policy Polling tarafından yapılan ankete göre ABD’lilerin % 7'si başkan adayları ya da dünyaya meteor çarpması ihtimali arasında seçim yapamazken, % 43'ü Demokrat Başkan adayı Hillary Clinton'ı, % 38'i ise Cumhuriyetçi milyarder iş adamı Trump'ı desteklediklerini belirtti.



​ABD'li liberallerin % 23'ü, muhafazakarlarınsa % 21'i oyunu meteordan yana kullanırken, ılımlılarınsa meteor çarpmasını seçmeye daha az eğilimli olduğu ifade edildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI