radyobir
radyobir

Siyah İnci Pele'nin oğlu tutuklandı

Brezilya medyasının bildirdiğine göre, efsanevi futbolcu Pele'nin oğlu 44 yaşındaki Edson Cholbi Nascimento para aklama ve uyuşturucu mafyası ile bağlantılarından dolayı görülen davada aldığı cezayı çekmesi için tutuklanarak hapse atıldı.

19 Kasım 2014 13:56 | Kategori: Dünya

Edinio (Pele’nin oğlu genelde bu şekilde çağırılıyor) mayıs ayında ses getiren süreç sonucunda 33 yıl 4 ay hapse mahkum edilmiş, ancak bunu temyize verdikten sonra ülkeyi terketmeme şartıyla serbest kalma kararını beklemeye koyulmuştu. Fakat yargıç Suzana Pereira itirazı reddetti ve hüküm yiyen bu kişinin derhal demir parmaklıklar arasına girip hapiste dava ile ilgili nihai kararı beklemesi gerekti.
Edinio 1990’lı yıllarda onun babasının dünya çapında ün kazandığı Santos kulübünde kalecilik yapmıştı. Birkaç gün önce hastaneden taburcu olan futbol kralı Pele oğlunun tutuklanması konusunda henüz görüşlerini belirtmedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI