radyobir
radyobir

Soğuk hava deposu kurtardı

Dükkanını alevler kaplayan işyeri sahibi, alt kattaki soğuk hava deposuna girerek hayatta kalmayı başardı.

06 Şubat 2015 09:53 | Kategori: Yaşam

Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi Taşoluk Sokak'ta bulunan bir markette saat 06.30'da henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler biranda tüm iş yerini kapladı.

İşyeri sahibi Mustafa Yaz , dükkanının altındaki soğuk hava deposuna girdi ve yakınlarını cep telefonuyla aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye yangına müdahale etti; alevleri kontrol altına aldı. Çevredeki vatandaşların içeride Yaz'ın bulunduğunu söylemesi üzerine de, ekipler iş yerinde arama yaptı. Mustafa Yaz itfaiye ekipleri tarafından oksijen maskesi takılarak dışarı çıkartıldı.

İtfaiye erleri tarafından dışarı çıkarılan adam olay yerinde hazır bekletilen ambulansa alınarak ayakta tedavi edildi.

"HER TARAFI DUMAN KAPLAMIŞTI"

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Mustafa Yaz, "İçeride uyuyordum. Her tarafı duman kaplamıştı. Aşağıda buzhane vardı oraya kaçtım. Oraya girmeseydim yanacaktım, ölecektim" diye konuştu. Marketin daha önce tavukçu dükkanı olarak çalıştırıldığı ve bu yüzden soğuk hava deposu bulunduğu öğrenildi.

APARTMAN SAKİNLERİ TRAFONUN KALDIRILMASINI İSTİYOR

Öte yandan yanan marketin üstünde bulunan apartman sakinleri, binalarının altında trafo bulunmasına tepki gösterdi. Apartman sakinleri bir an evvel trafonun kaldırılmasını istedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI