radyobir
radyobir

Tarlada başladı ormana sıçradı

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, henüz bilinmeyen bir nedenle tarlada çıkan yangın ormanlık alana sıçradı. Ekiplerin yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ederken, 5 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

13 Haziran 2016 07:47 | Güncelleme :13 Haziran 2016 08:14 | Kategori: Yaşam

Bugün akşam saatlerinde Aşağışevik Köyü yakınlarında tarlada başlayan yangın bir süre sonra ormanlık alana sıçradı. Bölgeden çıkan alevleri görenler durumu itfaiyeye bildirdi. Bölgeye çevre ilçelerden de ekipleri sevk edilirken, Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 17 arazöz, 3 helikopter ve çok sayıda orman işçisi yangına müdahale etti. Yangının yerleşim birimlerine ulaşmaması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya bölgeye gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 21.30 sıralarında halen devam eden yangında 5 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü açıklandı.

ORMANLIK ALANA SIÇRAYAN YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ 

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, henüz bilinmeyen bir nedenle tarlada çıktıktan sonra ormanlık alana sıçrayan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında 5 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI