radyobir
radyobir

Deniz ve güneşin zararlarından saçımızı nasıl koruruz?

Saç Stilisti Nuri Şekerci; sezona damga vuracak saç trendlerini, deniz ve güneşin yıpratıcı etkilerinden saçımızı nasıl koruyacağımızı MAG okurları için anlattı.

25 Temmuz 2018 12:55 | Kategori: Sağlık

Saç Stilisti Nuri Şekerci, 2018 yaz trendini MAG okurları ile paylaştı. 2018 yılında Doğal görünümlü saçların revaçta olacağını söyleyen ünlü stilist, sıcak tonlu saç renklerinin daha çok kullanılacağını belirtti. Kadınların saç bakımı konusunda birçok hata yaptığına dikkat çeken Şekerci, "Ezbere alınmış bakım ürünlerini, belki de hiç gereği olmayan şekilde saçlarına uygulamaları veya tam ihtiyaçları olan ürünleri periyotlarına sadık kalmadan yarım kullanmaları en sık gözlemlediğim hatalar” dedi. Denizin ve güneşin zararlı etkilerinden saçlarımızı korumamız gerektiğini belirten Şekerci, "Rengi saça hapsetme ve güneşin olumsuz etkilerinden koruma amaçlı saçlar için üretilmiş bakım kremlerini, UVA ve UVB filtreli ürünleri kullanarak bu etkenlerden saçımızı koruyabiliriz” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI