radyobir
radyobir

Galatasaray Nagamoto'nun işini bitirdi...

Fatih Terim'in ısrarla istediği ve "Hemen bitirin" dediği sol bek transferinde ise yıldız futbolcuyla anlaşma sağlandı...

13 Nisan 2018 12:42 | Kategori:

İtalya'da Inter kulübüne yakınlılığı ile bilinen bir internet sitesinin haberine göre; Galatasaray, ara transferde renklerine bağladığı ve kısa sürede ilk 11'in vazgeçilmez ismi olan Japon sol bek Yuto Nagatomo’nun bonservis konusunda anlaşma sağladı.

Teknik Direktör Fatih Terim’in olumlu raporu doğrultusunda, İtalyan ekibi ile 2.5 milyon Euro'luk bir bedel üzerinde taraflar el sıkıştı. Sezon sonunda işin resmiyete döküleceği kaydedildi.

Devre arasında yarım sezon için 700 bin euro ödenmiş ve bonus maddeleri eklenmişti. 30 yaşındaki sol beke de 6 aylığına 850 bin euro ödenecekti. Nagatomo’nun adı İngiliz ekipleriyle anılıyordu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI