radyobir
radyobir

Galaya ünlü yağmuru!..

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Devrim Yakut ve Bihter Dinçel'in paylaştığı bir zamanda yolculuk hikayesini anlatan "Manik Atak" ın prömiyeri BKM'de gerçekleşti.

25 Ekim 2018 10:24 | Kategori: Kültür & Sanat

3 ay süren yoğun prova sürecinin ardından önceki akşam seyirciyle buluşan oyun tam not aldı.Manik Atak’ın ilk gecesini izlemeye gelen Ozan Güven, Ahu Türkpençe, Yasemin Conka, Nazan Kesal, Günay Karacaoğlu, Bülent Emrah Parlak, Alper Kut, Kerem Fırtına, Hülya Gülşen Irmak-Naz Çağla Irmak, Çağrı Çıtanak, Mine Şenhuy Teber, Sevil Akı Saner, Selçuk Aydemir ve Burak Aksak gibi ünlü isimler, oyuncu arkadaşlarını yalnız bırakmadı.



Oyun önümüzdeki günlerde farklı mekanlarda seyirciyle buluşmaya devam edecek.



Oyunun Konusu :

Bu, tesadüfi bir karşılaşma değildi, planlıydı! 

Yeri, saati, sebebi belliydi. 



İki kadın! 

Kim olduklarını biliyorlardı ama henüz birbirlerini tanımıyorlardı. İkisi de tuhaf şeyler olabileceğini ihtimallerine dahil etmişti ama dakikalar ilerledikçe bu karşılaşmanın, sebebinden taşan, manik bir karnavala dönüşeceğini tahmin etmemişlerdi!



Namlunun ucundaki o kadın mıydı, öbürü mü? Geçmiş miydi, yoksa gelecek mi? 

"Manik Atak”, sürprizleriyle ve coşkusuyla, içinizdeki dönme dolapları harekete geçirecek!"

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI