radyobir
radyobir

Sırbistan'daki bir kafeye Putin'in adı verildi

PTC televizyon kanalının bildirdiğine göre, Sırbistan'ın Novi-Sad şehri merkezinde tabelada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in portresinin bulunduğu "Putin" adını taşıyan kafe açıldı.

31 Temmuz 2014 09:47 | Güncelleme :31 Temmuz 2014 14:31 | Kategori: Dünya

kafeye putin adı verildi

Kafe sahibi Radivoje Milyaniç basına o yerin adını seçmesindeki nedeni hakkında yaptığı açıklamada "Şehir sakinlerinin birçoğu Putin’e saygı gösteriyor, bu da yeni yeri memnuniyetle ziyaret edecekleri anlamına gelmektedir. Novi-Sad şehrinde birçok Rusya yandaşları ve ona hayran olan birçok insan bulunmaktadır. Ben bu kafe adı üzerinde tartışılacak bir şey görmüyorum” ifadelerine yer verdi. İşadamı açtığı yer için seçtiği ad ile siyasi duruşuna işaret etmek istediğini de sözlerine ekledi.
Milyaniç ayrıca kafesinin tabelası rengini de Rusya bayrağı renginde yaptı. Tabelada o yerin adı, Putin’in resmi ve kilise kubbeleri yer alıyor.
"Putin” adlı kafenin resmi açılışı önümüzdeki birkaç gün içerisinde yapılacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI