radyobir
radyobir

Tülin Şahin ile güçlü kadın ışıltısı

Moda sektörünün ikon ismi ve ekranların sevilen yüzü Tülin Şahin, şimdi de mücevher sektörünün alanında lider markalarından Sina Pırlanta'nın marka yüzü oldu. İki gün süren çekimler pırlantanın ışıltısı Tülin Şahin, güzelliği ve enerjisiyle birleşince ortaya kusursuz görüntüler çıktı. Televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayan reklam filmi, kısa sürede büyük ilgi gördü.

27 Şubat 2022 19:54 | Kategori: Magazin

Bu iş birliğinden dolayı dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Tülin Şahin, "Sina Pırlanta her zaman beğendiğim bir markaydı. Bu güzel aileye katılmaktan dolayı çok mutluyum. Profesyonel bir kadro ile gerçekleştirdiğimiz reklam filmi ve fotoğraf çekimleri oldukça keyifli geçti ve ortaya mücevher severlerin büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz görüntüler çıktı” dedi.
Reklam filminde, güçlü bir kadının günlük hayatında ve her modunda pırlantalı ürünlerle ışıltısının tamamlandığı anlatılmaktadır. Sina Pırlanta’nın 2022 yılı en yeni ürünleri, Markiz Koleksiyonu, baget koleksiyonları ve trend parçaları reklam filminde yer aldı. 

"Geri dönüşler bizi oldukça mutlu etti”

Sina Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Ali Barış Lek, kısa sürede büyük ses getiren iş birliği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; "Moda dünyasına yön veren isimlerden Tülin Şahin ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği için oldukça heyecanlı ve mutlu hissediyoruz. Tülin Hanım ile markamız oldukça güzel bir sinerji yakaladı. Modaya yön veren bir isimle mücevher sektörüne yön veren bir markanın tasarım açısından önemli bir güç birliği oluşturacağını düşünüyoruz. Hazırlıkları 2 gün süren reklam filmimiz tüm ulusal mecralarda kısa sürede yerini aldı. Şimdiye kadar bize yansıyan geri dönüşler bizi oldukça mutlu etti. Bundan sonra da Sina Pırlanta’nın trend, sofistike, enerjik ve dikkat çekici ürünlerini sıkça göreceksiniz.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI